AskSohbet.Net Ve AskSohbet.Be Forum program paylasim fikra siir eglence mp3 komik video yerli yabanci film sinema linkler haber ler sohbet arkadaslik
Eylül 03, 2010, 10:51:26 pm *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Www.AskSohbet.be & Www.AskSohbet.net  AiLesi OLarak Hos GeLdiniz..
Form Sayfamiza KatiLabiLmeniz icin Uye OLmaniz Gerekmekdedir Lutfen Uye OLunuz...

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Komik Hazir SMS Mesajlari  (Okunma Sayısı 1064 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gurbetBey
Administrator
Sr. Member

Sev DosTum Hayat GeLip Gecicidir..

Üyelik Bilgileri WWW
« : Kasım 03, 2007, 01:24:48 am »

Uzum gozlu elma yanakli kiraz dudakli pirasa sacli sevgilim. Seni cok ozledim. imza : Manav Osman

Pire itte, cep telefonu yigitte bulunur.

Yigidin cep telefonu meydandadir.

Alismadik cepte telefon durmaz.

Ey cep telefonlu Turk Gencligi...

Arsizin yuzune tukurmusler,"Kapsama alani disindayim" demis.

insani dert, cep telefonunu kart oldurur.

Bir cep telefonlu Turk dunyaya bedeldir.

At olur meydan kalir, yigit olur cep telefonu kalir.

Bosbogazi cehenneme atmislar, "cep telefonum nerede?"demis.

cingeneye beylik vermisler, once cep telefonu almis.

Cep telefonlu coban, yoksul beyden yegdir. .

Denize dusen cep telefonuna sarilir.

Dilenciye cep telefonu vermisler, kartini begenmemis.

El elin esegini cep telefonuyla arar.

Erkegin kalbine giden yol cep telefonundan gecer.

Haydan gelen cep telefonu faturasina gider. .

Ayrani yok icmeye, cep telefonu ile gider ... .

Gormemisin cep telefonu olmus, tutmus antenini koparmis.

* Sana yaza yaza yaz geldi. Mesaja zam geldi. Daha yazacaktim ama konturum bitti...

* Sen bir meleksin, dagda gezen ineksin, ot veririm yemezsin, Allah belani versin...

* Bataryasi zayif ruyalarimda , kapsama alani disinda kalan sevgilime.. sebeke hatasi nedeniyle ulasamadim, simdi yuregimde full ceken hattimla seninleyim...

* Bu mesaj ozel bir frekansla gonderilmistir. Zekilerde hafiza kaybi aptallarda kisa sureli korluk kavsakta olanlarda ise bir anlik gulumseme yapar...

* Ask bir muz kabugudur, dikkat etmezsen ayagin degil, hayatin kayar.

* Doga'nin kanunu varsa Arif Sag'in sazi var.

* Dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlarmis. Onuncu koyden sesleniyorum. SENi SEViYORUM...

* Bir sana, bir de sabah uykusuna hastayim. Hangisini secsem diye hep ikilemdeyim.

* Hayatta uc arkadas vardir,biri ekmek gibidir har zaman ararsin ,biri ilac gibidir gerektiginde ararsin,biride mikrop gibidir o gelir seni bulur.

* Dun rampada gormusler seni, dagitmissin sanzimani freni,bizde asla yok oyle ariza, haydi durma sende takil Oto Aygaz'a!

* Sayin abonemiz. Faturanizi zamaninda odemeginizden dolayi hattiniz kullanima kapanmistir. Telsim Musteri Hizmetleri.

* Ask bir sudur , ic ic kudur !!! Ask bir visne ic ic kisne!!!

* Ask havuzuna aptallar duser, ama beni ittiler!...

* su anda her 100 kisiden 35'i uyuyor, 10'u yemek yiyor, 35'i calisiyor, 10'u araba suruyor, 4'u ders calisiyor, 1 tane salakta elnde telefon sms okuyor!
--------------------------------------

Ey daglari taslari herseyi yaratan rabbim ,herseye bir gUzellik ayri bir tat insanlara akil mantik zeka dagitirken bu mesaja mal mal bakan bu okUzU niye unuttun

Eskiden ekmek aslanin agzindaydi. Simdi aslanda aC.

iki uzayli benzin istasyonuna gitmisler, biri benzin pompasini tutmus digerine puskurtmus , digeri
ona saskin bir bakisla: "Bu yaptigin normal mi?"demis. Digeri ise:"Hayir kursunsuz.".demis.

Askim seni seviyorum! ama parayi daha cok lakin paranin ne onemi var ,muhim olan miktari:)

Bir Daha Kumar oynamiyacagima Bahse girerim;)

BU GUZELLLiK,BU ZEKA, BU AKiL, HELE SU ANLAM DOLU GoZLERiN BUYUSU ALLAH BUTUN GUZELLiKLERi BiR YERDE TOPLAMiS. NEYSE KENDiMDEN COK BAHSETTiM SENDEN NABER? Smiley

ARABA iSiK HiZiNi GECERSE NE OLUR CEVAP : FARLAR ARKADAN GELiR

SEYTANA KULAHiNi TERS GiYDiRDiM MAKSAT iNSANLiK OLSUN

geCenlerde bitkisel hayata girdim maksat yesillik olsun

Bir goz gordum masmavi denizin dibine sinmis,bir goz godrum simsiyah gecelerden bezmis , bir goz gordum yemyesil yapragi ucuna degmis , bir goz gordum mosmor ustune yumruk yemis Smiley

« Son Düzenleme: Kasım 03, 2007, 01:33:59 am Gönderen: gurbetBey » Logged

Hayat Dedigin Nedir ki

http://www.asksohbet.net
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.088 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu