Nokia n95 Skype IM+ All-in-One Mobile Messenger artik cebiniz de hemen hemen tum nokia serilerine bulabileceginiz Skype genis bir secenek sunuyor her modele uggun n70 n71 n80 n95 vs vs tum modellere uygun Skype bulabilirsiniz ben yukledim vede super calisiyor
> 1 inci link deki benim daha cok hosuma gitti bunu yukledim vede ayni anda sesli vede yazili olmasi super bence. Arkadaslar pc niz den veya bluetooth telofonu nuza aktardik dan sonra kurulum u baslattiginiz an yukluor vede ikinci bir addserver bilmem ne onuda yukluyor deilse calismaz yani yukleme bittikden sonra ikinci birseydaha kuruluma giriyor sorun deil bilginize Nokia N95 modeli icindir bu ben onu kullandigim icin onu yukledim

ama orjinal sitesinde butun telofon cesitlerini bulmak mumkun ornek nokia erikson HP HTP Motorola vs vs baya bir istenilen seriyi bulmak mumkun
LINK :1 >>
BEN BUNU KULLANIYORUM SUPER AYNI ANDA SESLI VEDE YAZILI SOHBET ORTAMI DREK LINK <<
LINK orjinal ana sayfasi ( 1 in )> 2 ci link dekinde sesli olmuyor sadece yazili ama tum skype deki ozellikler var ikonlari olsun sade isdeyene guzel

LINK 2 : >>
YUKLEMEK ICIN VEDE DAHA COK GENIS BILGI ICIN TiKLAYIN nokia erikson motorola tum tel cesitleri var <<
Nokia N Serisi N70,N72,N73,N73ME,N80,N93 ...
Ama ben sizede genede 1 inci link in ana sayfa adresinide verem de okursunuz ingilizce ama

ben oradan cekip siteye attim degilse islemler yapim mail veya sms vsvs ileti ile geliyor