AskSohbet.Net Ve AskSohbet.Be Forum program paylasim fikra siir eglence mp3 komik video yerli yabanci film sinema linkler haber ler sohbet arkadaslik
Eylül 03, 2010, 10:40:58 pm *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Www.AskSohbet.be & Www.AskSohbet.net  AiLesi OLarak Hos GeLdiniz..
Form Sayfamiza KatiLabiLmeniz icin Uye OLmaniz Gerekmekdedir Lutfen Uye OLunuz...

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Nokia n95 Skype IM+ All-in-One Mobile Messenger Nokia N Serisi N70,N72,N73,N73ME  (Okunma Sayısı 1291 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gurbetBey
Administrator
Sr. Member

Sev DosTum Hayat GeLip Gecicidir..

Üyelik Bilgileri WWW
« : Aralık 27, 2007, 09:41:23 pm »

Nokia n95 Skype IM+ All-in-One Mobile Messenger artik cebiniz de hemen hemen tum nokia serilerine bulabileceginiz Skype genis bir secenek sunuyor her modele uggun n70 n71 n80 n95 vs vs tum modellere uygun Skype bulabilirsiniz ben yukledim vede super calisiyor

> 1 inci link deki benim daha cok hosuma gitti bunu yukledim vede ayni anda sesli vede yazili olmasi super bence. Arkadaslar pc niz den veya bluetooth  telofonu nuza aktardik dan sonra kurulum u baslattiginiz an yukluor vede ikinci bir addserver bilmem ne  onuda yukluyor deilse calismaz yani yukleme bittikden sonra  ikinci birseydaha kuruluma giriyor sorun deil bilginize Nokia N95 modeli icindir bu ben onu kullandigim icin onu yukledim Smiley ama orjinal sitesinde butun telofon cesitlerini bulmak mumkun ornek nokia erikson HP HTP Motorola vs vs baya bir istenilen seriyi bulmak mumkun

LINK :1 >> BEN BUNU KULLANIYORUM SUPER AYNI ANDA SESLI VEDE YAZILI SOHBET ORTAMI DREK LINK <<

LINK orjinal ana sayfasi ( 1 in )

> 2 ci link dekinde sesli olmuyor sadece yazili ama tum skype deki ozellikler var ikonlari olsun sade isdeyene guzel Smiley

LINK 2 : >> YUKLEMEK ICIN VEDE DAHA COK GENIS BILGI ICIN TiKLAYIN nokia erikson motorola tum tel cesitleri var <<

Nokia N Serisi N70,N72,N73,N73ME,N80,N93 ...

Ama ben sizede genede 1 inci link in ana sayfa adresinide verem de okursunuz ingilizce ama Smiley ben oradan cekip siteye attim degilse islemler yapim mail veya sms vsvs ileti ile geliyor

« Son Düzenleme: Aralık 28, 2007, 05:00:00 am Gönderen: gurbetBey » Logged

Hayat Dedigin Nedir ki

http://www.asksohbet.net
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.061 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu