AskSohbet.Net Ve AskSohbet.Be Forum program paylasim fikra siir eglence mp3 komik video yerli yabanci film sinema linkler haber ler sohbet arkadaslik
Eylül 03, 2010, 11:17:55 pm *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Www.AskSohbet.be & Www.AskSohbet.net  AiLesi OLarak Hos GeLdiniz..
Form Sayfamiza KatiLabiLmeniz icin Uye OLmaniz Gerekmekdedir Lutfen Uye OLunuz...

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: bu alem sanal mis !  (Okunma Sayısı 937 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hEp_yEk
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« : Ağustos 29, 2008, 02:12:30 am »

bu alem sanal eyvallah sanal ortam ammma ! biseyi unutmayinki bu sanal ortamin arkasinda gercek insan var tabiki gercekten insansa isin birde o yonu var Wink cunku iki cesit insan vardir 1. si . gercekten insan gibi insanlar Wink 2.si . kendini insanmis gibi lanse eden yaratiklar galiba bunlar sanal oluyo Wink

DOST VURULUNCA DEGIL UNUTULUNCA KAHRINDAN OLUR. BIZ SEVDIKLERIMIZI KIR CICEGI GIBI AVUCUMUZDA DEGIL KURSUN YARASI GIBI GONLUMUZDE SAKLARIZ.
gurbetBey
Administrator
Sr. Member

Sev DosTum Hayat GeLip Gecicidir..

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ağustos 29, 2008, 11:04:28 am »

heehe delendinmi kara oglannn sen hee ulaaa hala su sanal la real i karisdirionuz ya ne deim size bennn  insan her yerde insan real de olsa sanal da olsa dogru o pc ardinda insan var ama farki su pc dugmesini kapattinmi burada omur bitio onu unutma ama  realde devam edio Smiley)

Hayat Dedigin Nedir ki

http://www.asksohbet.net
hEp_yEk
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ağustos 29, 2008, 10:57:25 pm »

daiii ben pc nin dugmesini kapatmiyom hep acik kapatmak istedimmi hersey kapaniyo zaten insan ne isterse onu yapar onu yasar onu secer sanal da olsa reel de olsa insan = insan Wink (farki biri insandir biri insan taklidi yapar )

DOST VURULUNCA DEGIL UNUTULUNCA KAHRINDAN OLUR. BIZ SEVDIKLERIMIZI KIR CICEGI GIBI AVUCUMUZDA DEGIL KURSUN YARASI GIBI GONLUMUZDE SAKLARIZ.
gurbetBey
Administrator
Sr. Member

Sev DosTum Hayat GeLip Gecicidir..

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ağustos 31, 2008, 11:36:33 am »

zaden sorun orada ah ah ah ahhh bir birlerini insan dedigin o kisiler anlasa zaden ikinci bir insan sifatina gerek kalmiyor kanalin adinda olduigu gibi asksohbet yane asklarin kalani oluyor off offfffff insallah anlarsiniz anlarlar..

Hayat Dedigin Nedir ki

http://www.asksohbet.net
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.102 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu