AskSohbet.Net Ve AskSohbet.Be Forum program paylasim fikra siir eglence mp3 komik video yerli yabanci film sinema linkler haber ler sohbet arkadaslik
Eylül 03, 2010, 11:41:09 pm *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Www.AskSohbet.be & Www.AskSohbet.net  AiLesi OLarak Hos GeLdiniz..
Form Sayfamiza KatiLabiLmeniz icin Uye OLmaniz Gerekmekdedir Lutfen Uye OLunuz...

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ozlu sozlerimiz  (Okunma Sayısı 746 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gurbetBey
Administrator
Sr. Member

Sev DosTum Hayat GeLip Gecicidir..

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ekim 04, 2008, 02:00:55 am »

ozlu sozlerimiz Herseye karsin herkes sevdigini oldurur. Kimi bunu sert bakisiyla yapar, kimi de yuze gulen bir sozcukle, korkak kisi bunu bir opucukle, cesur adam bir kilicla Oscar Wilde Kotumser yanliz tuneli gorur, iyimser tunelin sonundaki isigi gorur, gercekci tunelle birlikte isigi ve de gelecek treni gorur. J.Harris Bir insanin akilli olmasina birsey dedigimiz yok. Yeter ki; aklini baskalarina kabul ettirmeye calismasin. Eflatun Bana okudugum kitaplarin en guzelinin hangisi oldugunu sorarsaniz, Soyleyeyim: ANNEM'dir. Abraham LINCOLN iki seye hakkim olduguna karar verdim: ozgurluk ve olum. Birine sahip olamazsam otekini isterim cunku hic kimse beni canli tutsak edemez. Harriet Tubman Dogustan sahip olduklarinizla yasamayi ogrenmek bir surec, bir katilim, yani yasaminizin yogrulmasidir. Diane Wakoski

Hayat Dedigin Nedir ki

http://www.asksohbet.net
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.202 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu